Kala-Lappi | DEN HÄPNADSVÄCKANDE SMAKEN FRÅN LAPPI

Våra unika framställningsmetoder gör våra produkter till de bästa i världen. Vi har designat, utvecklat och konstruerat vår produktionsteknik själva, för att garantera integriteten och kvaliteten hos Lappis produkter.

Ingredienser av toppkvalitet, traditionellt arbete utfört för hand och noggranna kvalitetskontroller i kombination med den senaste tekniken garanterar högklassiga produkter som vi är uppriktigt stolta öve

Se vad våra produkter får veta.: Kala-Lappi En stor fisk på gourmetplatsen (www.goodnewsfinland.com) & Serveringsfisk från Finland (Food from Finland)


- Kapteeninväylä 7, 70900 Toivala, Finland, www.kalalappi.fi –

PRODUKTER

KALA-LAPPIS GRUNDANDE OCH HISTORIK

Vesa Lappi växte upp med den förtrollande doften av alrök.

Vesas far och farfar var båda entusiastiska fiskare och fiskrökare. En idé växte fram inspirerad av härliga barndomsminnen...

Vesa grundade Kone-Lappi Oy 1992 för att tillverka automatiska bergborrnings- och grävmaskiner. Produkten exporterades till Europa och Ryssland. Företaget såldes 2007. Efter det koncentrerade sig Vesa på sin passion: fiske. Han ägnade sig åt dragfiske i upp till 850 timmar om året. Och han ägnade nästan lika mycket tid åt att fundera: ”Jag undrar vad jag ska göra när jag blir stor...”

En höstdag 2013 hade frosten redan börjat lägga sig på stränderna i Suvasvesi i Kallavesi och en hagelstorm var på väg in mot land när fiskedagen övergick i skymning. Det var i det ögonblicket Vesa insåg att hans levnadskall, nämligen hans hobby och allt som hade med den att göra – passion, färdigheter och kunskap om tillagning av fisk – även kunde bli hans yrke.

Kala-Lappi

Det var så Kala-Lappi Oy och dess unika värld av smaker fick sin början.

Vid tillagningen av fisken har Vesa vidareutvecklat traditionell hantverksskicklighet från fyra generationer genom att använda modern teknik. Det har resulterat i en helt unik, kallrökt finsk regnbågslax samt i andra unika produkter från Kala-Lappi, med en ny värld av smaker.

Alla Kala-Lappis aktiviteter och produkter betonar naturlighet, äkthet, passion, integritet och en beslutsamhet att gå sin egen väg, utan att överge traditioner. Marknaden har välkomnat Kala-Lappis produkter med stor entusiasm, och företaget fortsätter att växa i svindlande takt

Vill du bli uppdaterad om nya och innovativa produkter från Kala-Lappi? Njut av våra produkter, följ oss i olika kanaler och gör dig beredd på läckra och smakrika överraskningar!

1 2

KONTAKT

Våra kunders åsikter är mycket viktiga för oss. Din återkoppling hjälper oss att utveckla produkter och tjänster som bättre motsvarar dina önskemål. Vi svarar gärna på frågor om Kala-Lappis produkter.

Javascript is required!

Återkopplingsformulär:
VD
Kala-Lappi Oy

Vesa Lappi
+358 45 1569 225
vesa.lappi@kalalappi.fi
Kontor
Kala-Lappi Oy

Jaana Timonen
+358 44 9910 775
jaana.timonen@kalalappi.fi
Kapteeninväylä 7
FI-70900 Toivala
Finland
Organisationsnummer: FI08844988
E-mail: info[ät]kalalappi.fi
E-faktureringsadress: 003708844980
E-fakturaoperatör: OKOYFIHH
E-faktureringsstandard: Finvoice